Σοβαρά θέματα στην ημερήσια διάταξη στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Τρίτη 23 Ιουλίου

83

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς

  Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

 

  Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 23η του μηνός Ιουλίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Έγκριση κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για την τοποθέτηση μνημείου επί της οδού Σμύρνης-Ν.Φιλαδέλφεια (έμπροσθεν εκκλησίας Αγ.Τριάδος) στη μνήμη Μιχάλη Κατσούρη.
  2. Υποβολή εισήγησης στο Δ.Σ. για την 6η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2024.
  3. Υποβολή εισήγησης στο Δ.Σ. για την έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας δημοτικών αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.
  4. Υποβολή εισήγησης στο Δ.Σ. για την μετατόπιση περιπτέρου επί των οδών Σοφούλη & Κρεσταίνης-Νέα Φιλαδέλφεια.
  5. Έγκριση Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.
  6. Έγκριση 3ης παράτασης χρόνου περαίωσης του έργου με τίτλο «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των υποδομών ΚΕΠ» (ΑΜ 210/22).
  7. Έγκριση τοποθέτησης πλαστικών εμποδίων (κολωνάκια) επί του οδοστρώματος σε σημεία της περιοχής Νησίδας προς διευκόλυνση διέλευσης των απορριμματοφόρων του Δήμου.
  8. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2025.
  9. Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης από ΚΑΠ, για το έτος 2025.
  10. Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου με κάλυψη της δαπάνης από ΚΑΠ, για το έτος 2025.
  11. Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου με κάλυψη της δαπάνης  από έσοδα που προέρχονται από την καταβολή αντιτίμου  από τους ωφελούμενους, για το έτος 2024.
  12. Εξουσιοδότηση δικηγόρων Δήμου για την άσκηση ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών [ διαδ. απαλλοτριώσεων] αίτησης κατά της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. για τον καθορισμό οριστικής τιμής μονάδος αποζημιώσεως αναφορικά με το τμήμα ακινήτου 1.055,83 τμ. που μετατρέπεται σε ισάξια χρηματική συμμετοχή.
  13. Έγκριση προμήθειας αυτοκόλλητων επετειακών εντύπων (σημάτων) για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της πόλης και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ