Κλειστές οι υπηρεσίες του δήμου, τα σχολεία και πολλά καταστήματα στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας σήμερα ημέρα τελικού του Conference League – Μια παράξενη φοβισμένη και όχι γιορτινή μέρα ξημερώνει για την πόλη.

19

Πρωτόγνωρες συνθήκες ζει η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας. Με ανακοίνωση του δήμου έχει γνωστοποιηθεί ότι θα είναι κλειστές οι υπηρεσίες. Με απόφαση δημάρχου είναι κλειστά τα σχολεία (οι αυλές ανοικτές για τις ανάγκες του αγώνα).  Με απόφαση της ΕΛΑΣ απαγορεύσεις στάσεις και στάθμευσης. Με απόφαση της ΕΛΑΣ απαγορεύσεις κυκλοφορίας οχημάτων. Με διαπίστευση κυκλοφορούν οι κάτοικοι πέριξ του γηπέδου. Πολλά καταστήματα, όχι μόνο εστίασης, θα παραμείνουν κλειστά. Στο Άλσος τίθεται εκτός λειτουργίας η πυρόσβεση (ευτυχώς αποκαταστάθηκε η φθορά). Στο Άλσος απαγορεύεται με απόφαση της ΕΛΑΣ η κυκλοφορία από την Δευτέρα αλλά τη φύλαξη! ανέλαβαν εθελοντές πολίτες. Χωρίς τραίνα για τους πολίτες από 5μμ. Διακοπή της γραμμής 619. Το Β9 από την Εθνική Οδό (που θα κάνει στάσεις άραγε;). Χωρίς τις γραμμές τρόλεϊ 3 και 6 που μετατρέπονται σε κυκλικές. Ανησυχία των κατοίκων για πιθανά επεισόδια.

Ευκαιρία να δούμε τη Δεκελείας πως μπορεί να λειτουργήσει ως πεζόδρομος, χωρίς σταθμευμένα και κυκλοφορούντα αυτοκίνητα.

Ε αυτό δεν το λες και γιορτή και προβολή της πόλης μας διεθνώς, όπως σχεδίαζαν ο πρώην και ο νυν δήμαρχος.

Ας ευχηθούμε να κυλήσουν όλα ομαλά.