ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM: Συνέντευξη Γ. Τομπούλογλου και αντίλογος από το υπεύθυνο τύπου του Δήμου

Στον Δημοτικό σταθμό του Ηρακλείου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση του Γ. Τομπούλογλου με τη Διοίκηση Γ. Βούρου. Στη συνέντευξη του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος αφού εξήγησε γιατί αντικατέστησε τον αδελφό του Χάρη Τομπούλογλου στην παράταξη αναφέρθηκε σε προβλήματα του δήμου και συμπεριφορές της διοίκησης. Στις αιτιάσεις του απάντησε ο Ρένος Αρβανίτης υπεύθυνος τύπου του δήμου.

81

«Δεν ζητώ περίοδο χάριτος! Για εμένα αντίπαλός μου είναι τα προβλήματα της πόλης και πρώτα απ’ όλα η καθημερινότητα των πολιτών», δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως συνεννόηση με την απερχόμενη δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου, καθώς από τις 24/10/2023 έχει ζητήσει μία σειρά από οικονομικά και όχι μόνο στοιχεία, χωρίς εντούτοις να του έχει δοθεί μέχρι σήμερα τίποτα περισσότερο από το οργανόγραμμα του προσωπικού…!

«Ο απερχόμενος δήμαρχος παραμένει εξαφανισμένος από τον δήμο, όπως τόσα χρόνια! Η εικόνα του δήμου είναι τραγική και χαοτική», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τομπούλογλου.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Τομπούλογλου στο παρακάτω link:

Για να αντικρούσει η παράταξη Γ. Βούρου τα λεχθέντα από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γ. Τομπούλογλου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Ρένος Αρβανίτης.

Απαντήσεις σε μία σειρά από ζητήματα που έθιξε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου έδωσε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Ρένος Αρβανίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον σταθμό μας. Ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή ήταν απόντες καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας και παρουσίασε συνοπτικά μερικά από τα έργα της απερχόμενης διοίκησης.

 
 
ΠΗΓΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM 94.00