Προσφέρει φιλοξενία και επιδιώκει τη νίκη σήμερα η ΑΕΚ

Ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ μ' αυτούς της Μαρσέιγ, το οποίο από την Μασσαλία μεταφέρθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα πλαίσια της σημερινής ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

36

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης άρχισαν να φτάνουν στην Αθήνα οι οπαδοί της Μαρσέιγ. Στους  δρόμους γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ και στα μαγαζιά της πόλης, οι κιτρινόμαυρες φανέλες συνυπάρχουν με τα γαλάζια και λευκά, τα χρώματα της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ.

Οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν φροντίσει να ανταποδώσουν την φιλοξενία προσφέροντας δωρεάν κεράσματα στα μαγαζιά της πόλης για τους φίλους της Μαρσέιγ. Ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν ανακοινωθεί και για σήμερα Πέμπτη λίγες ώρες πριν το παιχνίδι που αρχίζει στις 10μμ.

Παρά το ότι κλίμα στις τάξεις των οπαδών είναι γιορτινό, μιας και οι φίλοι της ΑΕΚ θα ανταποδώσουν τη φιλοξενία σε όσους φίλους της Μαρσέιγ έρθουν για το ματς,  ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί ως υψηλού κινδύνου από την UEFA, η οποία  έχει στείλει δύο παρατηρητές. Το παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας για την παρουσία της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα, η ΑΕΚ θέλει τη νίκη, όχι για να απαντήσει στο 3-1 του πρώτου παιχνιδιού αλλά για να ανέλθει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε sold out για τον αποψινό αγώνα με τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Σε εστιατόριο κάτω από την Ακρόπολη η ΑΕΚ παρέθεσε δείπνο στους ανθρώπους της Μαρσέιγ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και σε αυτόν τον αγώνα θα υπάρξουν τα προβλήματα στάθμευσης αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων καθώς και της κυκλοφορίας αυτών αλλά και των πολιτών είτε είναι φίλαθλοι είτε είναι κάτοικοι.