Οι τελευταίες κινήσεις των υποψηφίων δημάρχων Γ. Βούρου και Γ. Τομπούλογλου

137

 

Έχουν ενταθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι προσπάθειες των Βούρου Τομπούλογλου να επικοινωνήσουν με υποψηφίους άλλων συνδυασμών αλλά και πολιτών για να διεκδικήσουν την ψήφο των κατά την εκλογική διαδικασία της 15ης Οκτωβρίου.

Σε ορισμένες δε περιπτώσεις, από πληροφορίες που έχουν φτάσει στο dekeleias, οι ασκούμενες ασφυκτικές πιέσεις προσομοιάζουν με απειλές και αποφέρουν το αντίθετο από τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα μέσω των  μέσων κοινωνικής δικτύωσης ορισμένοι, λίγοι στην αλήθεια, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διατυπώνουν την προτίμησή των σε έναν από τους δύο μονομάχους εισπράττοντας θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια.

Από τους 279 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, των οποίων οι συνδυασμοί δεν μετέχουν την δεύτερη Κυριακή,  μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί δημοσίως στο τι θα πράξουν περίπου 10, με συνέπεια να μην αποτελούν, μέχρι στιγμής, γενικά οι δημόσιες δηλώσεις  αξιόπιστο ποσοτικό στοιχείο επίδρασης επί του αποτελέσματος. Μεγαλύτερη επιρροή επί του αποτελέσματος φαίνεται να έχουν οι κινήσεις υποψηφίων, που γίνονται μακρυά από τη δημοσιότητα.  

Οι τελευταίες κινήσεις των 2 μονομάχων είναι:

  • Ο Γιάννης Βούρος κυκλοφόρησε 4σέλιδο έντυπο με τίτλο “ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑ” και με περιεχόμενο αποφάσεις έργων τις οποίες έχει καταψηφίσει η αντίπαλος παράταξη, όπως επίσης και τους σχετικούς προϋπολογισμούς. Παραθέτει μακέτες από 6 μεγάλα έργα εκ των οποίων 2 βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης.
  • Ο Γιάννης Τομπούλογλου σε φυλλάδιο που κυκλοφόρησε καλεί τους πολίτες την 15 Οκτωβρίου να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν μαζί. Παραθέτει μακέτες από 5 έργα, εκ των οποίων μόνο ένα είναι κοινό με αυτά του Γ. Βούρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΔΩ