Κομφούζιο στη Δεκελείας την Κυριακή – Κλειστή η Λεωφόρος για 2 ώρες για νυχτερινό αγώνα δρόμου !!!

Κομφούζιο αναμένεται για 2 τουλάχιστον ώρες την Κυριακή βράδυ στη λεωφόρο Δεκελείας από οδό Παπαναστασίου μέχρι Λαχανά από 7μμ και για δύο ώρες!!! Λέτε ο Γ. Βούρος να βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό χάος της πόλης; Μάλλον για το αντίθετο μοιάζει.

261

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣΥΓΕΙΑΣ–ΤΜΗΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ,
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ:

Την Διοργάνωση του 11ου ΛΑΙΚΟΥ  ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΔΟΥ με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ», είναι ειδικά αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

• ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.000 m.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
ΑΦΕΤΗΡΙΑ:ΠΑΡΚΟ «Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»-ΟΔΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΔΕΞΙΑ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ & ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΕΥΘΕΙΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕΤΩΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ)-ΔΕΞΙΑ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΧΡΥΣΑΛΙΔΟΣ-ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ-ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ-ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ –ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΚΟ «Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.
(Κατηγορίες: Μαθητές/ιες Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων & Λυκείων) & ως εξής:.
Α) Κατηγορία- Μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων & Λυκείων (ΑΓΟΡΙΑ).
Β) Κατηγορία-Μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων & Λυκείων (ΚΟΡΙΤΣΙΑ).

• ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10.000 m. (για ενήλικες, χρονικό όριο 90΄).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ:ΠΑΡΚΟ «Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»-ΟΔΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ(ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ) –ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΧΑΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ)- ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ–ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΒΑΡΝΑΛΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ-  ΠΑΡΚΟ «Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
1. ΑΝΔΡΕΣ: Ηλικίας 18 & άνω
2. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ηλικίας 18 & άνω.
⮚ Ο αγώνας θα διεξαχθεί για κάθε κατηγορία (Απόσταση), σε προκαθορισμένες και οριοθετημένες διαδρομές, εντός του αστικού Ιστού της πόλης μας.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ –ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:
Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡ. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ «Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ» ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ & ΒΑΡΝΑΛΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.Θα δοθεί ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !!!