Νέα Φιλαδέλφεια: Το πρώτο ντέρμπι της σαιζόν 2023-24 – Έτοιμη η πόλη για την υποδοχή του κόσμου;

84

 

Όλα φαίνεται να είναι έτοιμα για τον αυριανό αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, είναι μάλιστα το πρώτο ντέρμπι της νέας σαιζόν , που περιμένει όλος ο φίλαθλος κόσμος. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν με 3 στα 3 όντας στην κορυφή κι η γηπεδούχος Ένωση, θέλει να διατηρήσει και φέτος τα σκήπτρα της.

Ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει σε Γκατσίνοβιτς και Λιβάι Γκαρσία, ενώ μένει να δούμε αν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συμπεριλάβει στην αποστολή του τον Ντανιέλ Ποντένσε, που αποκτήθηκε λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών.
 
Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται ότι “απαγορεύεται αυστηρά η κατοχή και η χρήση καπνογόνων, κροτίδων, βεγγαλικών κι εν γένει εύφλεκτων υλικών. Οι κυρώσεις θα είναι αυστηρές για οτιδήποτε ανάλογο βρεθεί στους ελέγχους. Το σύστημα καμερών ασφαλείας του γηπέδου μας, θα είναι όπως πάντα σε πλήρη λειτουργία και κάθε παραβατική συμπεριφορά θα επισημαίνεται. Να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και για λόγους ασφάλειας, αλλά και για να μη δημιουργήσουμε προβλήματα στον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδα μας”.
 
Μέχρι στιγμής ο Δήμος δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση για την ρύθμιση ζητημάτων που σχετίζονται με το παρκάρισμα ΙΧ και μηχανών σε χώρους που δημιουργούν προβλήματα σε πεζούς και γενικά στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.