Νέα Φιλαδέλφεια: Γιώργος Ανεμογιάννης και Βιβή Πλατά στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ιωακειμίδη

440

Δύο συμπολίτες μας , ο Γιώργος Ανεμογιάννης και η Βιβή Πλατά συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής, στον Κεντρικό Τομέα στον οποίο ανήκει η πόλη μας, με το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Ιωακειμίδη.

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης είναι δημοτικός σύμβουλος πρώην αντιδήμαρχος και η Βιβή Πλατά ένα απο τα ιδρυτικά μέλη στην κοινωνική ομάδα “Δίκτυο Γυναικών” , σύζυγος του Χλιάρα Σταμάτη, ενεργού στα αυτοδιοικητικά απο την εποχή του αείμνηστου Σάββα Σταματιάδη που σε αυτές τις εκλογές μετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Τζέλη “Κοινωνίας Βήμα”.

Η κοινή υποψηφιότητα των δύο ενεργών συμπολιτών μας δημιουργεί ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις περιφερειακές εκλογές και είναι βέβαιο ότι θα βάλει τη σφραγίδα της σε αυτές όσον αφορά στο Δήμο μας.

Ο Γ. Ιωακειμίδης αναφερόμενος  στην απόφαση υποψηφιότητας του είπε στην πρώτη του ομιλία:

 

«Υπηρετώ περισσότερα από 30 χρόνια την αυτοδιοίκηση.

Σαν δήμαρχος Ρέντη και Νίκαιας, αλλά και σαν πρόεδρος  της Ένωσης Δήμων της Περιφέρειας Αττικής….

Σε  αυτά τα 30 χρόνια των μεγάλων αλλαγών, δυο πράγματα έμειναν αμετάβλητα: η απαίτηση για δικαιοσύνη και η ανάγκη για συνεργασία. Με αυτά πορεύτηκα….

Συμπολίτες μου, γυναίκες και άνδρες. Πολλοί, ίσως οι περισσότεροι δεν με γνωρίζετε. Ο Ρέντης και η Νίκαια δεν είχαν και δεν έχουν την προβολή του κέντρου της Αθήνας…..

Όμως εδώ ό,τι λέμε το κάνουμε κι ότι δεν μπορεί να γίνει δεν το τάζουμε.

Εδώ η πολλή δουλειά, η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός όλων και του καθενός χωριστά κάνουν τη διαφορά!

Είμαι με περηφάνια για έβδομη φορά δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη και γι αυτό μπορώ δεσμευτώ στους συμπολίτες μου της Αττικής,  μια περιφέρεια που θα λειτουργεί σε έναν ενάρετο ΚΥΚΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ με τους δήμους , παράγοντας έργο και δημόσιο ήθος, με  δικαιοσύνη κι ανθρωπιά…»