Πού θα μπουν τα εκλογικά περίπτερα των συνδυασμών σε Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα;

243

Οι μέρες ανάπαυλας των συνδυασμών, λόγω προφανώς των καλοκαιρινών διακοπών, τελειώνει με συνέπεια να αναμένεται ένταση της προεκλογικής δραστηριότητας. Δεκατρείς μέρες έχουν απομείνει για να κλείσουν οι έξι υποψήφιοι συνδυασμοί τα ψηφοδέλτιά τους. Σημαντικό γεγονός η παραίτηση του Χάρη Τομπούλογλου και η ανάληψη της αρχηγίας του συνδυασμού από τον αδελφό του Γιάννη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του dekeleias.gr οι παρατάξεις έχουν συμφωνήσει για τα εκλογικά κέντρα σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα. Ο συνδυασμός του Δημάρχου Γιάννη Βούρου θα έχει το περίπτερο του επί της οδού Δεκελείας 116 , δίπλα στα ΕΛΤΑ. 

Συνωστισμός θα παρατηρηθεί λίγο πιο κάτω στον πεζόδρομο μια που στη συμβολή της οδού Δεκελείας 110 με την οδό Μυριοφύτου θα έχει εκλογικό κέντρο ο Στέφανος Γατσούλης ενώ στη Δεκελείας 106 θα υπάρχουν τα εκλογικά κέντρα των Λύσανδρου Γεωργαμλή και Νίκου Σερετάκη. Ο Γιάννης Τζέλης θα έχει το δικό του εκλογικό κέντρο στην πλατεία Πατριάρχου μπροστά από τον φούρνο  Βενέτη και το ζαχαροπλαστείο Τίλλα. Στην απέναντι πλευρά της οδού Δεκελείας 91 θα έχει το εκλογικό κέντρο ο Γιάννης Τομπούλογλου.

Περίπτερα θα στηθούν από του συνδυασμούς  στην πλατεία Χρυσαλλίδας και σε άλλα σημεία της πόλης (όπως Μνημείο και Δεκελείας).