Πήγαν “περίπατο” 24 εκατ. ευρώ λόγω επικοινωνιακού λάθους, ισχυρίζεται ο Κώστας Μπακογιαννης

Προεκλογικού τύπου δηλώσεις από τον δήμαρχο Αθηναίων. Παραδέχεται την αποτυχία του έργου, αλλά μάλλον για τους λάθος λόγους.

56

Με διάθεση αυτοκριτικής θέλησε να εμφανιστεί ο δήμαρχος Αθηναίων, στρέφοντας, προφανώς την προσοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές που πλησιάζουν σε λίγους μήνες.

Ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha και προσπάθησε να… αναγνωρίσει μερικά από τα λάθη του, όμως, μάλλον έχασε τη μπάλα.

Είπε κάποια μισόλογα περί αποτυχίας του Μεγάλου Περιπάτου, όμως φρόντισε να διευκρινίσει ότι το πρόβλημα ήταν… επικοινωνιακό και πως δεν έπρεπε να ονομαστεί «Μεγάλος Περίπατος».

Έθεσε, μάλιστα, σε δεύτερη μοίρα τις μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνοντας «άργησε το project να ολοκληρωθεί. Τώρα θα ολοκληρωθεί, όπου νάναι, αλλά άργησε. Αν το ξανασχεδιάζαμε, θα το ξανασχεδιάζαμε διαφορετικά, όπως σχεδιάσαμε διαφορετικά πολλά άλλα πράγματα».

Προφανώς για τον δήμαρχο Αθηναίων τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας. Όχι ότι οι πολίτες έχουν χρυσοπληρώσει ένα έργο που σχεδιάστηκε κάμποσες φορές, δεν έχει ολοκληρωθεί και έχει κάνει πραγματική κόλαση τη ζωή όσων κινούνται και εργάζονται στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

 
https://i4thumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8wNy8wMy8wNi8yNl8zMF82NGEyNmExNjUxNDJmLmpwZw==/profile:player-960×540
 
 

 

 
 

 

ΠΗΓΗεφσυν