Ολοκληρώθηκε το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και ο σκυλομαραθώνιος WAG-A-thon του Φιλοζωικού

11

Ολοκληρώθηκε το από 4-6/10/24  1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ του Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο μας & το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς, τον Φιλoζωικό Ν. Φιλαδέλφειας – Friends of Animals NF και φιλόζωους εθελοντές, αφήνοντας τις πιο όμορφες εντυπώσεις.

Ταυτόχρονα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας διοργάνωσε την Κυριακή 6/10 και τον καθιερωμένο Σκυλομαραθώνιο – WAG-A-thon, που είναι θεσμός εδώ και 14 χρόνια στην πόλη μας, με ζωάκια του καταφυγίου Νέας Φιλαδέλφειας προς υιοθεσία, αλλά και με ζωάκια πολιτών που θέλουν να συνδράμουν και να συν-περπατήσουν με τα ζωάκια τους, μαζί με όσα αναζητούν μία οικογένεια. Αφετηρία το Καταφύγιο εντός του Άλσους και Τερματισμός η Πλατεία Πατριάρχου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου διοργανώθηκε παζάρι ενίσχυσης του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας στον Πεζόδρομο του Άλσους, όπως επίσης Έκθεση Φωτογραφίας και Ζωγραφικής με θέμα τα ζώα στο ισόγειο του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς, την οποία επισκέφθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας. Στην έκθεση συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Ρούλα Σχίζα (Φωτογράφος), Χριστίνα Κακογιαννάκη (Ζωγράφος), Μαρία Γεωργίου (Καλλιτέχνης-Ζωγράφος) και Ηλίας Ταμπακέας (Σκιτσογράφος).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ