Τι είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιάννης Τζέλης για τη μίσθωση του πεζοδρόμου, την διάθεση της ξυλείας από την κοπή των δέντρων, την ανέγερση του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και του ΚΑΠΗ

34

Στο καθιερωμένο πεντάλεπτο των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ο Γιάννης Τζέλης έθεσε τρία σημαντικά ζητήματα:

  1. Παραχώρηση πεζόδρομου του άλσους: Ζήτησε την απόσυρση του θέματος που αφορά την παραχώρηση του πεζόδρομου του άλσους για έναν μήνα λόγω των επιπτώσεων που θα έχει αυτό στην τοπική κοινωνία, ειδικά σε ζητήματα κυκλοφορίας και λειτουργίας της αγοράς.
  2. Διάθεση ξυλείας από τα κομμένα δέντρα: Αναφέρθηκε στα δέντρα που κόπηκαν στην οδό Πίνδου και πρότεινε η ξυλεία να διατεθεί σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ενισχύοντας έτσι την αλληλεγγύη και την κοινωνική βοήθεια στους πολίτες που έχουν ανάγκη.
  3. Ενημέρωση για δύο έργα: Ζήτησε ενημέρωση για την πρόοδο των έργων που αφορούν την κατασκευή του “Κένταυρου” και την ανέγερση του νέου ΚΑΠΗ.

Με τις τοποθετήσεις του, ο Τζέλης έθιξε σημαντικά ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και την ανάπτυξη της πόλης.

Γραφείο Επικοινωνίας