Ο δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Γούλας αλλάζει θέση ανάλογα με τον Δήμαρχο που έχει εκλεγεί !!! – (video)

166

Κατά τη συζήτηση θέματος που αφορούσε πολεοδομικές ρυθμίσεις στον προσφυγικό συνοικισμό της Νέας Φιλαδέλφειας, προέκυψε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δημοτικών συμβούλων. Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης έθεσε ζήτημα ηθικής φύσης, κατηγορώντας συγκεκριμένους συμβούλους  για αλλαγή στάσης στο ζήτημα. Σύμφωνα με τον Γιάννη Ουσταμπασίδη, οι σύμβουλοι ψήφισαν διαφορετικά κατά την προηγούμενη διοίκηση σε παρόμοια θέματα και τώρα έχουν διαφοροποιήσει τη στάση τους.

Ο δημοτικός σύμβουλος, της “Συμπαράταξης” του Γ. Τομπούλογλου, Αλέκος Γούλας, απαντώντας στην κριτική αυτή, ανέφερε ότι η αλλαγή της δημοτικής αρχής και του δημάρχου έχει φέρει αλλαγές στην κατεύθυνση της πολιτικής, τονίζοντας ότι η νέα κατάσταση, είτε αρέσει είτε όχι σε ορισμένους, επηρεάζει τις αποφάσεις!!!

Κριτήριο λοιπόν για τον κ. Α. Γούλα αποτελεί ποιος είναι ο Δήμαρχος και όχι τα αντικειμενικά στοιχεία του θέματος. Αυτή η ανταλλαγή απόψεων ανέδειξε με σαφήνεια την  αντίθεση στις στρατηγικές που ακολουθούνται από τις εκάστοτε διοικήσεις. Αλλαγή στη στρατηγική για τον προσφυγικό συνοικισμό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την πόλη.