Με το δεξί το εφηβικό Β’, ήττα για τους παίδες στην πρεμιέρα

10

Με μία νίκη και μία ήττα ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής της ΦΕΑ στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ.

Στις δύο αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος” το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου οι έφηβοι ήταν… σαρωτικοί στην πρεμιέρα επικρατώντας του ΜΕΛΑ Αγ. Ελευθερίου, ενώ από την άλλη οι παίδες δεν τα κατάφεραν με αντίπαλο τις Δυτικές Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης, καθώς γνώρισαν την ήττα. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής με την χρονική σειρά που διεξήχθησαν:

“ΠΛΗΡΩΣΑΝ” ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε με σκορ 33-67 από τις Δυτικές Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης το παιδικό τμήμα της ΦΕΑ στην πρεμιέρα του 11ου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΣΚΑ το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου.

Οι νεαροί αθλητές του Κώστα Μπασέα… πλήρωσαν το κακό ξεκίνημά τους, αφού βρέθηκαν πίσω με σκορ 8-24 στην πρώτη περίοδο. Στη συνέχεια η εικόνα τους μπορεί να βελτιώθηκε, αλλά τα αρκετά λάθη δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν στο σκορ.

Επόμενος αντίπαλος για τους “κυανέρυθρους” ο Φίλιππος Περιστερίου, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Χωράφας (Δαμασκηνέας 4, Περιστέρι 121 37) στις 11:45 π.μ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-24, 14-35 (ημίχρονο), 27-49, 33-67.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Κων. Μπασέας): Τσιλιλής 5 (1), Κατσικώστας, Ζαχαρόγιαννης 14, Ευαγγελίδης 2, Κούλιος 3 (1), Βασιλείου 6, Πατσαβός, Χαμπέρης, Βόπης, Πρίφτη 1, Γιωτάκης, Ντούβαλης 2.

“ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ” ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε πως κρίθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση του δεύτερου τμήματος του εφηβικού της ΦΕΑ κόντρα στον ΜΕΛΑ Αγ. Ελευθερίου. Οι νεαροί αθλητές του Κώστα Μπασέα επικράτησαν με σκορ 73-28 το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του 13ου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΣΚΑ.

Όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα, οι “κυανέρυθροι” ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και η πρώτη τους νίκη την φετινή αγωνιστική περίοδο θεωρείται απόλυτα δίκαιη. Κατάφεραν να αποκτήσουν διψήφια διαφορά από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (25-4) και στη συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας συνεχίζονται το επόμενο Σάββατο με αντίπαλο την ΕΦΑΟΖ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ζωγράφου (Ωρίωνος 3, Ζωγράφου 157 73) στις 9:30 μ.μ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-4, 35-9 (ημίχρονο), 54-18, 73-28.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Κων. Μπασέας): Ανανιάδης Οδ. 4, Μήκος 11, Βιδάκης 5 (1), Ελένης 4, Πρωτόπαπας 8, Κουλούρης 2, Γούλος, Ανδρέου 8 (1), Δαμιανός 10, Μαργούτας 14, Τριανταφύλλου 7.