Η νεανική ομάδα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας πήρε την πρόκριση στα πέναλτι.

3

Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η αναμέτρηση του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας με την Αναγέννηση Πετρούπολης.

Στην ρώσσικη ρουλέτα οι Φιλαδελιώτες ήταν πιο τυχεροί και αφού σκόραραν 4 φορές πήραν τη νίκη με 4-3 (1-1 καν διάρκεια, 2-2 παράταση).

Στο 53′ ο Ρούσσος με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Μαχαίρα στο 75′ να ισοφαρίζει για το συγκρότημα του Αντώνη Βαζλαματζή που είχε και δοκάρι στο 110 σε προσπάθεια του Παπάζογλου. Στο 118′ Φωτσιτζούλης έκανε το 2-1, με τους Πετροπουλιώτες να κάνουν το 2-2 στο120 με τον Παπάζογλου. 

Στην διαδικασία των πέναλτι για τον Άτταλο σκόραραν οι Φωτσιτζούδης (1ο), Τσουλάκος, Βάσος και Χατζηδημητρίου ενώ αστόχησε ο Ασημακόπουλος. Για την Αναγέννηση μοιραίοι ηταν οι Ταμπας (απόκρουση τερματοφύλακα στο 2ο πεναλτι) και Νικολαου (δοκάρι στο 5ο πέναλτι) και σκόραραν οι Παπάζογλου, Μπουντάσης, Κορωνιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αναγέννηση στο 49 και 51′ σκόραρε δις με τον Μπαιλο όμως και τα δυο γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Διαιτητής ήταν ο Μαμούνης με βοηθούς τους Θεοδωρίδη και Δασκαλάκη.

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ( Μάνος Δουλγεράκης): Πασαπνόης, Σταθας (70′ Τσουλάκος), Κορλιες, Χριστοδουλάκης (56′ Κουτσόπουλος), Δήμας, Λουκιδέλης, Δήμας Ασημακόπουλος, Κωστούλας (70′ Χατζηδημητρίου), Ρούσσος (70′ Βάσσος), Ντολάνι (91′ Φωτσιτζούδης), Γκελμπέσης (46′ Μιμάι).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Αντώνης Βαζλαματζής) Αντωνοβιτς, Μπουντασης, Θαναηλίδης (70′ Μαχαίρας), Πικουλάνης, Ζαμπακας, Ταμπας, Κορωνιος, Κωνσταντοπουλος, Μαρκοτσάι (55′ Παπάζογλου), Μπαιλος (75′ Μαλαματίνης), Νάτσης.