Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της ΦΕΑ

17

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της ΦΕΑ

Με γέλια και φωνές πλημμύρισε το κλειστό γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος” το σαββατοκύριακο που μας πέρασε (7,8/9) με αφορμή και τη πρώτη συνάντηση -γνωριμία με τους μικρούς αθλητές που θα επανδρώσουν φέτος τα τμήματα υποδομών της ΦΕΑ.

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο κουδούνι, το οποίο σηματοδότησε και την έναρξη της σχολικής, αλλά και αγωνιστικής χρονιάς, οι νεαροί αθλητές του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έδωσαν το παρόν στο πρώτο κάλεσμα του σωματείου δείχνοντας με το… καλημέρα την ανυπομονησία τους και την αγάπη τους για το άθλημα του μπάσκετ.

Οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της ΦΕΑ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζονται και θα πραγματοποιούνται στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου “Απόστολος Κόντος” (Βυτίνης 6 & Θεσσαλονίκης 2, Νέα Φιλαδέλφεια) τα σαββατοκύριακα και ώρα 09:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., ενώ πληροφορίες θα δίνονται στο τηλέφωνο: 6977441461.

Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των τμημάτων αυτών για ακόμη μία χρονιά θα διδάξουν τα μυστικά του μπάσκετ στους μικρούς αθλητές που θα έχουν την ευκαιρία να ενσωματωθούν στην μεγάλη αθλητική “μπασκετική οικογένεια” της ΦΕΑ. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται τόσο στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, όσο και στο ανοικτό παραπλεύρως αυτού.

Αγαπητοί γονείς, εσείς που επιλέξατε να επενδύσετε το μέλλον του παιδιού σας στον αθλητισμό, προκειμένου να κοινωνικοποιηθεί, να αποκτήσει φυσική κατάσταση, να εκτονωθεί, να αποκτήσει δεξιότητες, υγιείς συνήθειες, αυτοπειθαρχία, ομαδικότητα και αποδοχή, εμπιστευτείτε τις πρότυπες ακαδημίες του συλλόγου μας.

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε και η “μπασκετική οικογένεια” της ΦΕΑ σας περιμένει…

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!!