Νέα Φιλαδέλφεια: 31χρονος απειλούσε με πριόνι και έβριζε χυδαία μία παρέα κοριτσιών στον σταθμό ΗΣΑΠ Περισσού

7

Αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής 8/9 στον σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού, όταν άγνωστος ξεκίνησε να βρίζει χυδαία μια παρέα κοριτσιών ενώ τις απειλούσε και με ένα πριόνι

Ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν μια κοπέλα, που γυρνούσε στο σπίτι της το βράδυ, έφτασε στις κυλιόμενες σκάλες του ΗΣΑΠ και εκεί την πλησίασε ένας άνδρας βρίζοντάς τη. Ο άνδρας δεν ήταν διατεθειμένος να σταματήσει ούτε όταν η κοπέλα έφτασε στην αποβάθρα του ηλεκτρικού. 

Η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο, όταν ο δράστης έβγαλε το κινητό του, κάλεσε έναν φίλο του και είπε ότι θα βρεθούν στην επόμενη στάση για να επιτεθούν στη νεαρή και να της κάνουν χυδαία πράγματα. 

Στην αποβάθρα ο άνδρας ξεκίνησε, παράλληλα, να φωτογραφίζει την κοπέλα η οποία αντέδρασε όταν τον είδε και του ζήτησε να σβήσει τις φωτογραφίες. Εκείνος φυσικά δεν το έπραξε και συνέχιζε να την βρίζει. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», μια παρέα κοριτσιών που ήταν στον σταθμό του ΗΣΑΠ και είδαν το περιστατικό, πλησίασαν την κοπέλα για βοήθεια. Ο δράστης δεν το έβαλε κάτω και άρχισε να βρίζει όλα τα κορίτσια. Λίγο αργότερα έφυγε για μερικά λεπτά και όταν επανήλθε, κόσμος του φώναζε να διαγράψει τις φωτογραφίες από το κινητό του τηλέφωνο. 

Ο 31χρονος τράπηκε σε φυγή, ωστόσο στη συνέχεια άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.