Νεα Φιλαδελφεια: Τεχνική Επιτροπή συνέστησε η ΟΣΥ ΑΕ για την διερεύνηση των αιτιών πτώσης της κολόνας ηλεκτροδότησης των τρόλεϊ.

8

Παρούσα η Νέα Φιλαδέλφεια το τελευταίο 48ωρο στα κανάλια και τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο με αφορμή την πτώση της κολόνας της ΟΣΥ ΑΕ την Τετάρτη 4/9 στη συμβολή των οδών Φωκών και Σμύρνης. Περιεχόμενο της δημοσιότητας, μετά τον ευτυχώς ελαφρό τραυματισμό της 14χρονης, είναι η κακή κατάσταση που βρίσκονται στύλοι της ΟΣΥ ΑΕ αλλά και αντίστοιχοι του ΔΕΔΔΗΕ για τον ηλεκτροφωτισμό.

Πολλές είναι οι καταγγελίες συμπολιτών για την επικινδυνότητα των στύλων στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι παλαιοί στύλοι του δημοτικού φωτισμού (ηλικίας άνω των 25 χρόνων) στους οποίους πρόσφατα τοποθετήθηκαν τα νέα φωτιστικά τύπου LED.

Η ΟΣΥ ΑΕ, αρμόδια εταιρεία για το δίκτυο των τρόλεϊ, ανακοίνωσε ότι με εντολή της Διοίκησης έχει ήδη συσταθεί Τεχνική Επιτροπή για την άμεση διερεύνηση του συμβάντος στη Νέα Φιλαδέλφεια, χωρίς να σχολιάζει το εσωτερικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα,το οποίο αναφερόταν στην ανάγκη αντικατάστασης στύλων.