Εκκίνηση για τις ακαδημίες της ΦΕΑ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου από 9 π.μ.

9

Εκκίνηση για τις ακαδημίες της ΦΕΑ το Σάββατο 7/9

Τέσσερις ημέρες πριν κτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς (11/9), οι ακαδημίες της ΦΕΑ επιστρέφουν στην δράση… Με μεγάλη χαρά και προσμονή για μια όμορφη και παραγωγική χρονιά, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος”, την ώρα που το εφηβικό και το παιδικό έχουν κάνει ήδη την δική τους εκκίνηση πριν από λίγες ημέρες εν όψει των υποχρεώσεών τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ.

Στόχος μας και φέτος είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς και δημιουργικού περιβάλλοντος, στο οποίο τα παιδιά μπορούν να μάθουν τα μυστικά του συναρπαστικού αθλήματος του μπάσκετ, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, να κοινωνικοποιηθούν και να γίνουν οι καλύτεροι αθλητές που μπορούν.

Οι εγγραφές  για όλα τα τμήματα θα πραγματοποιούνται στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου “Απόστολος Κόντος” (Βυτίνης 6 & Θεσσαλονίκης 2, Νέα Φιλαδέλφεια) τα σαββατοκύριακα από 7/9 και ώρα 09:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., ενώ πληροφορίες θα δίνονται στο τηλέφωνο: 6977441461.

Αγαπητοί γονείς, εσείς που επιλέξατε να επενδύσετε το μέλλον του παιδιού σας στον αθλητισμό, προκειμένου να κοινωνικοποιηθεί, να αποκτήσει φυσική κατάσταση, να εκτονωθεί, να αποκτήσει δεξιότητες, υγιείς συνήθειες, αυτοπειθαρχία, ομαδικότητα και αποδοχή, εμπιστευτείτε τις πρότυπες ακαδημίες του συλλόγου μας.

Η νέα αγωνιστική περίοδος πλησιάζει και η “μπασκετική οικογένεια” της ΦΕΑ σας περιμένει…

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!!