Με σειρά προτεραιότητας υποβολής των voucher θα καλυφθούν οι θέσεις βρεφών – Παρά τις εξαγγελίες του Γ. Τομπούλογλου ότι θα καλυφθούν όλες οι ανάγκες – Από 23 Αυγούστου 9 π.μ. η ηλεκτρονική η υποβολή των voucher στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας

18
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ #VOUCHER ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΕΣΗΣ ΣΕ #ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
 
Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
 
Μετά την ηλεκτρονική κατάθεση των αιτήσεων για εγγραφή σε Β/Ν & Παιδικούς Σταθμούς, σας ενημερώνουμε ότι τα voucher θα κατατεθούν και αυτά επίσης ηλεκτρονικά.
 
Οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα : https://preschoolfx.intellisoft.gr/ και να υποβάλουν το voucher ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι χρήστες , θα πρέπει να επισκεφθούν την ανωτέρω ιστοσελίδα και να εγγραφούν ως νέοι χρήστες, προκειμένου να προβούν στην υποβολή του voucher.
 
Σχετικά με την αξιολόγηση των αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με απόλυτη διαφάνεια, με βάση το χρόνο κατάθεσης (ημερομηνία και ώρα) του voucher, δεδομένου του περιορισμένου αριθμού θέσεων βρεφών.
 
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά από τις 23 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 π.μ. έως τις 26 Αυγούστου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 23.59 μ.μ.
Πληροφορίες :
τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 2532047 εσωτ. 300,302
από 8.00 πμ-15.00 μμ
email : dnsi_prosx@dimosfx.gr
 
Η σχετική ανάρτηση του Δήμου ΝΦΝΧ στο F/Β , η οποία συνοδεύεται από σχετικό βίντεο γραπτής τοποθέτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δημάρχου Γ. Τομπούλογλου όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι φιλοδοξεί να καλύψει όλες οι ανάγκες των 60 βρεφών που έμειναν πέρσι εκτός σταθμών. Ας ελπίσουμε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες γεγονός που θα βοηθήσει τις νέες οικογένειες των συμπολιτών μας στον προγραμματισμό τους.