Ενισχύεται ο “Άτταλος” για τη νέα αγωνιστική περίοδο

8
Προχωράει με πίστη στο όραμα και την φιλοσοφία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας ο σχεδιασμός για την προετοιμασία και την στελέχωση του ρόστερ της περιόδου 2024-25 με σκοπό την δημιουργία μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής ομάδας που θα απαρτίζεται από νέα παιδιά προερχόμενα κυρίως από την Ακαδημία, πλαισιωμένα και από έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Στο πλαίσιο αυτό ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η παρουσία οκτώ παιδιών 19-20 ετών (γεννηθέντες 2004-05) τα οποία με την αγάπη τους για την ομάδα, το ταλέντο, την ικανότητα και την εμπειρία της περυσινής αλλά και προηγούμενων σεζόν, αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια του νέου πρωταθλήματος.
Στον Άτταλο της καρδιάς τους λοιπόν θα βρίσκονται για την νέα σεζόν:
🙏Ο μεσοαμυντικός Άγγελος Κουτσόπουλος (γεννηθ. 2004), από την ακαδημία του Άτταλου,αρχηγός την περσινή χρονιά και με συνεχή παρουσία στην ανδρική ομάδα τα τελευταία χρόνια.
🙏Ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Γυφτάκης (γεννηθ. 2004), από την ακαδημία του Άτταλου επίσης με παρουσία στην ανδρική ομάδα την περσινή σεζόν.
🙏Ο κεντρικός αμυντικός Μάνος Νικολάκης (γεννηθ. 2004) επίσης από την ακαδημία του συλλόγου, που επιστρέφει μετά από απουσία ενός έτους λόγω σπουδών. Ο Μάνος μετρούσε ήδη συμμετοχές στην ανδρική ομάδα από την σεζόν 2022-23 στην Α΄Κατηγορία.
🙏Ο μεσοαμυντικός Βύρωνας Λουκιδέλης (γεννηθ. 2004) προερχόμενος και αυτός από την ακαδημία του Αττάλου επέστρεψε πέρυσι μετά από απουσία λόγω σπουδών.
🙏Ο μεσοαμυντικός Κώστας Φουσέκας (γεννηθ. 2005) από την ακαδημία του συλλόγου και με παρουσία στην ανδρική ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια.
🙏Ο ακραίος αμυντικός Λεωνίδας Σουλταμπαλόγλου (γεννηθ. 2005) από την ακαδημία του Άτταλου και με παρουσία την περσινή σεζόν.
🙏Ο επιθετικός Γιάννης Δράκος (γεννηθ. 2004) ήρθε στην ομάδα την περσινή σεζόν, ενσωματώθηκε άμεσα με τα υπόλοιπα παιδιά και θα έιναι στον Άτταλο και την νέα σεζόν.
🙏Ο μεσοεπιθετικός Μάνος Τσιαπραϊλης (γεννηθ. 2004) ήρθε στην ομάδα πριν δύο χρόνια, αποτελεί από τότε αναπόσπαστο κομμάτι της σαν να ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Άτταλο και θα βρίσκεται στην ομάδα και την νέα σεζόν.
Η Διοίκηση του συλλόγου εύχεται και στους οκτώ ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
 
Τέλος να αναφέρουμε, ότι στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας έχει ήδη επέλθει προφορική συμφωνία (αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας) με έμπειρο επιθετικό και εκ των κορυφαίων σκόρερ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα γίνονται ενέργειες και για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα όπου και γι αυτό το θέμα αναμένονται εξελίξεις εντός της εβδομάδας.