Κόλαφος το αποτέλεσμα δημοσκόπησης του aftodioikisi.gr για την διοίκηση Γιάννη Τομπούλογλου, σε 50% ανέρχονται οι αρνητικές γνώμες για το πρώτο εξάμηνο της θητείας του.

61
Άσχημα τα μαντάτα για τη διοίκηση Γιάννη Τομπούλογλου μετά από μικτή έρευνα του site aftodioikisi.gr  για τις δημοτικές αρχές στο Κεντρικό Τομέα Αθηνών μετά την ολοκλήρωση του πρώτου εξαμήνου της θητείας τους.
Κατάφερε με τις επιλογές του (αυξήσεις 77% στα δημοτικά  τέλη, μονοπατραταξιακή σύνθεση επιτροπών, αδυναμία αντιμετώπισης προβλημάτων καθαριότητας – κυκλοφοριακού – στάθμευσης, απευθείας αναθέσεις κ.α.), και τα μέτωπα που άνοιξε με ομάδες και κατηγορίες πολιτών το 50% της πόλης να έχει σχηματίσει την άποψη ότι το τελευταίο εξάμηνο η δημοτική αρχή κινείται σε λάθος κατεύθυνση.
 
Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης δίδει την δεύτερη χειρότερη επίδοση στον δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας Γιάννη Τομπούλογλου.
 
Τις χειρότερες επιδόσεις (60% σε «λάθος κατεύθυνση» και μόλις 30% σε «σωστή» έχει ο νέος δήμαρχος Βύρωνα Α. Σωτηρόπουλος, ακολουθεί ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας Γ. Τομπούλογλου με 50% σε «λάθος κατεύθυνση» έναντι 37%, ενώ θετικό πρόσημο έχει ο επανεκλεγείς για τρίτη θητεία δήμαρχος Γαλατσίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής Γ. Μαρκόπουλος (67 έναντι 11%).
 
Ταυτότητα της έρευνας
•Μικτή (διαδικτυακή -80% και τηλεφωνική -20%) έρευνα προσωπικών ερωτηματολογίων σε ψηφοφόρους του Κεντρικού Τομέα Αθηνών από τον Διαδικτυακό τόπο https://www.aftodioikisi.gr.
•Συγκεντρώθηκαν συνολικά 1280 ερωτηματολόγια, εκ των οποίων τα 1024 με την online έρευνα και τα 256 με την τηλεφωνική έρευνα με ποσοστώσεις δήμων ώστε να συμπληρωθούν δείγματα τουλάχιστον 300 ατόμων για καθένα από τους δήμους που ερευνήθηκαν.
•Για τη διαδικτυακή συμπλήρωση του ερωτηματολογίου χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα Google Forms και το ερωτηματολόγιο παρέμεινε διαθέσιμο στο κοινό για χρονικό διάστημα τριών ημερών, από 18 έως 22 Ιουνίου 2024. Οι τηλεφωνικές συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα 24 και 25 Ιουνίου 2024.
•Τα δεδομένα αναλύθηκαν με τη χρήση του στατιστικού πακέτου SPSS, και τα εργαλεία ποσοτικής ανάλυσης που παρέχει το Microsoft Excel.
 
 
 
 

 

 

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr