Την Πέμπτη 27 Ιουνίου η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

13

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς

  Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

 

  Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 27η του μηνός Ιουνίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Έγκριση εξώδικου συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου και εργαζομένων της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου για την καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας για τους μήνες Ιούνιο 2018-Ιούλιο 2020, κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου.
  2. Έγκριση εξώδικου συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου και εργαζομένων της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής για την καταβολή υπερωριακής αποζημίωσης από 1/1/-22/10/2018, κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου.
  3. δικου συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου και του κ. Κωνσταντίνου Γκόντζιου για φθορές που προκλήθηκαν σε όχημα ιδιοκτησίας του από πτώση δένδρου επί της οδού Αντιοχείας 48-Νέα Φιλαδέλφεια
  4. Άσκηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο κατά της αριθ. 4594/22 απόφασης Μονομελούς Εφετείου Αθηνών (ειδική διαδικασία περιουσιακών διαφορών).
  5. Έγκριση 2ης παράτασης χρόνου περαίωσης του έργου με τίτλο «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των υποδομών ΚΕΠ» (ΑΜ 210/22).
  6. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΙΣΤΟΠΙΗΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»-Α.Μ. 11/2024.
  7. Εξειδίκευση πίστωσης για την επιχορήγηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας.
  8. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσού.

 

Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου