Με αστυνομικού απειλητικού περιεχομένου ανακοίνωση και πρόστιμα προσπαθεί ο δήμαρχος Γ. Τομπούλογλου να καλύψει τα κενά και τις αδυναμίες στην καθαριότητα της πόλης.

26

Με αστυνομικού απειλητικού περιεχομένου ανακοίνωση και πρόστιμα προσπαθεί ο δήμαρχος Γ. Τομπόλουγλου να καλύψει τα κενά και τις αδυναμίες στην καθαριότητα της πόλης.

Έφτασε μάλιστα να τρολάρει συμπολίτες, οι οποίοι συχνά ανεβάζουν στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τα κακώς κείμενα στην καθαριότητα της πόλης, ανεβάζοντας ο ίδιος παρόμοιες φωτογραφίες αναγγέλλοντας την επιβολή προστίμων.

Η αδυναμία της έγκαιρης περισυλλογής απορριμάτων είναι εμφανής και δεν μπορεί η διοίκηση να επικαλείται ως αιτία την  συμπεριφορά πολιτών  και να μεταθέτει σε αυτούς την ευθύνη για την καθαριότητα της πόλης, εξάλλου τα κλαδέματα και ο καθαρισμός ελεύθερων χώρων πραγματοποιούνται στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Παράπονα εκφράζονται από τους πολίτες για το πότε περνάνε οι σκούπες αλλά και πότε γίνεται το πλύσιμο των κάδων, οι οποίοι σημειωτέον με τον καύσωνα γίνονται εστίες μόλυνσης.

Παρά την αύξηση των τελών κατά 77% τα προβλήματα στην καθαριότητα τόσο στο κέντρο όσο κυρίως στην περιφέρεια εντείνονται.