Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού συλλόγου της Ν. Φιλαδέλφειας “Άτταλος” – Ευρεία η κοινωνική σύνθεση του

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Άτταλου είναι αντανάκλαση της μεγάλης κοινωνικής αποδοχής που έχει στην τοπική κοινωνία ο σύλλογος. Συμπολίτες που έχουν αναμειχθεί στα τοπικά αυτοδιοικητικά ζητήματα, στο κίνημα των γονέων, που προέρχονται από την εκπαιδευτική κοινότητα ή είναι δραστήριοι σε κοινωνικές ομάδες μετέχουν και συγκροτούν ένα δυναμικό ΔΣ. Καλή επιτυχία στο έργο τους με επίκεντρο τα πάνω από 300 παιδιά της περιοχής.

41
 
Δελτίο Τύπου για την εκλογή του νέου Δ.Σ.
 
Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 διεξήχθησαν στο προπονητήριο του συλλόγου οι εκλογές για την ανάδειξη, Προέδρου, Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η διαδικασία έγινε παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου διορισμένου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από το Καταστατικό του σωματείου και την ισχύουσα νομοθεσία.
 
Ακολούθως, την Παρασκευή 7 Ιουνίου έγινε η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την συγκρότηση σε Σώμα. Η σύνθεση του νέου 9μελους Διοικητικού Συμβουλίου του Αττάλου που προέκυψε μετά την συνεδρίαση έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Γιάννης Τζέλης
Αντιπρόεδρος Οργανωτικού & Αναπληρωτής Πρόεδρος: Βασίλης Γεωργιάδης
Αντιπρόεδρος Αγωνιστικού: Αχιλλέας Δραγούμης
Γεν. Γραμματέας: Θάνος Λέκκας
Ταμίας: Έφη Σαρρή
Διευθύνων Σύμβουλος Α΄ Ομάδας: Θοδωρής Καϊπάνος
Ειδικός Γραμματέας: Κατερίνα Γεωργίου
Γενικός Αρχηγός Ακαδημίας: Σπύρος Ταχίρι
Γενικός Έφορος Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού: Σταύρος Κάκος
 
 
Ιδιαίτερης σημειολογίας η σύνθεση του ΔΣ του σωματείου και με το έντονο το στοιχείο της συμμετοχής ανθρώπων από πολλούς και διαφορετικούς χώρους με σημαντική παρουσία στα τοπικά δρώμενα. Χαρακτηριστικά βλέπουμε στην σύνθεση του νέου Δ.Σ., νυν και πρώην Δημοτικούς συμβούλους διαφορετικών παρατάξεων όπως ο Γιάννης Τζέλης, ο Βασίλης Γεωργιάδης και ο Θάνος Λέκκας. Επίσης υπάρχει εκπροσώπηση από την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς εξελέγη ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αχιλλέας Δραγούμης και η εκπαιδευτικός Εφη Σαρρή, ενώ με έντονη συνεισφορά τα τελευταία χρόνια στα αθλητικά τεκταινόμενα του σωματείου και οι γονείς που εξελέγησαν Κατερίνα Γεωργίου, Θοδωρής Καιπάνος, , Σπύρος Ταχίρι και Σταύρος Κάκος. Η φράση ‘’ο αθλητισμός ενώνει’’ γίνεται θα λέγαμε πράξη στο νέο ΔΣ του Αττάλου.
 
Η ιστοσελίδα μας εύχεται καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο τους για την άθληση των παιδιών μας και την ανάπτυξη του ιστορικού σωματείου πόλης μας.