Για ένα πόντο, σε ένα ματς θρίλερ, χάθηκε η άνοδος στην Α1 στο κατάμεστο “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου” – Ευχαριστίες του Ιωνικού στους φιλάθλους του

13
Η οικογένεια του Ιωνικού, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της Φιλαδέλφειας για την συμπαράσταση του, την στήριξη και την ώθηση που έδωσε με σχετική ανάρτηση της
 
“Καμία μάχη δεν είναι χαμένη, παρά μόνο αυτές που δεν δίνεις και εμάς η ομάδας μας σήμερα κατέθεσε την ψυχή της κόντρα σε έναν άξιο αντίπαλο. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό για την ομάδα μας, όμως δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτριες μας απέναντι στον Αμύντα.
 
Μπορεί το ταμπλό να έγραψε 49-50 και μπορεί να μην είμαστε εμείς που πήραμε το «εισιτήριο» για την άνοδο στην Α1 Γυναικών, αλλά ο Ιωνικός δεν ηττήθηκε! Όσοι ήταν εκεί πάλεψαν, από τον κόουτς μέχρι τους φίλους της ομάδας που μας στήριξαν με τις φωνές του και τις παρουσίες τους! Ανάγκασαν τους αντιπάλους να ιδρώσουν και στο τέλος να νικήσουν επειδή οι λεπτομέρεις δεν ήταν με το μέρος μας.
 
Η οικογένεια του Ιωνικού, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της Φιλαδέλφειας για την συμπαράσταση του, την στήριξη και την ώθηση που μας έδωσε.
 
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια τους χορηγούς κι υποστηρικτές της ομάδας. Δίχως τη δική τους αρωγή, πολλά δεν θα είχαμε καταφέρει. Το σημαντικό είναι ότι χτίζουμε σχέσεις διαρκείας, ότι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν, έγιναν φίλοι μας.
Σας ευχαριστούμε!”
 
Για την Ιστορία
Παρά το εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο που έληξε 18-20 στην συνέχεια επικράτησε νευρικότητα και αστοχία από τις δύο ομάδες. Η άνοδος στην Α1 κρίθηκε στον ένα πόντο και στα τρίποντα του Αμύντα. Ο Ιωνικός με 2 άστοχες βολές και ένα άστοχο σουτ στο τέλος έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει την άνοδο ή έστω να πήγαινε τον αγώνα στην παράταση. Οι απουσίες λόγω τραυματισμού δύο παιχτριών πεντάδας ήταν καθοριστική για την απώλεια του αγώνα και της ανόδου στην Α1 για πρώτη φορά.

Το φύλλο αγώνα:

Ιωνικός ΝΦ – Αμύντας 49-50

Διαιτητές: Σκαλτσής, Τεφτίκης

Δεκάλεπτα: 18-20, 32-31, 44-42, 49-50

Ιωνικός ΝΦ (Σκαλωμένος): Φουράκη 21, Καραγιάννη 9, Καββαδά 9(1), Γκριτζά 4, Καραβέλη Κ., Κωνσταντίνου 4, Ζίου 2, Βώλου, Τσουβάλη.

Αμύντας (Δρακάκη): Παπαρδέλα 12(1), Βαρβιτσιώτη 11(1), Καλομιτσίνη 10(2), Μαργώνη 8(2), Κοντογιάννη 3, Γεωργακοπούλου 2, Πυτά 2, Μαζαράκη 2.