Κλειστό μέχρι νεοτέρας, λόγω ανακαίνισης, το ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας – Από το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας θα εξυπηρετείται το κοινό

35

To KEΠ Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου μας θα παραμείνει κλειστό από 31.05.2024 και μέχρι νεοτέρας εξαιτίας εκτέλεσης εργασιών κτιριακής ανακαίνισης και τεχνολογικής αναβάθμισής του, η δαπάνη των οποίων καλύπτεται από ευρωπαϊκή επιχορήγηση με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Το προσωπικό και τα αρχεία του ΚΕΠ Νέας Φιλ/φειας θα μεταφερθούν προσωρινά και θα συστεγαστούν εντός των χώρων του ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας (δ/νση: Aχαρνών 467 και Χρυσαλλίδος, Νέα Χαλκηδόνα, παραπλεύρως Super-market Σκλαβενίτης, τηλ. 210-2582794, 210-2582789, e-mail: d.neashalkidonos@kep.gov.gr) το οποίο επαναλειτούργησε προσφάτως.

2. Το κοινό θα μπορεί να εξυπηρετείται κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα  μόνο  από το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας, του οποίου το ωράριο – από 1.06.2024 και μέχρι νεοτέρας – θα είναι διευρυμένο με δύο βάρδιες καθημερινά πλην της Παρασκευής και συγκεκριμένα διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Δευτέρα έως και Πέμπτη  : 8.00 π.μ. – 19.30 μ.μ.
Παρασκευή                          : 8.00 π.μ. – 13.45 μ.μ.
Σάββατο                               : 8.00 π.μ. – 13.30 μ.μ.

3. Οι πολίτες οι οποίοι ειδοποιούνται για την παραλαβή των τελικών διοικητικών πράξεων σε συνέχεια υποβολής αιτήσεών τους, είτε μέσω του ΚΕΠ Ν. Φιλ/φειας, είτε μέσω του ΚΕΠ Ν. Χαλκηδόνας, παρακαλούνται πολύ, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή εντάσεων με τους υπαλλήλους, όπως προσκομίζουν απαραίτητα και επιδεικνύουν το αποδεικτικό έγγραφο -Βεβαίωση υποβολής αιτήματός τους το οποίο τους χορήγησε το ΚΕΠ κατά την υποβολή της αίτησής τους.