Χωρίς άδεια από τον Δασάρχη η τοποθέτηση εξοπλισμού και εγκαταστάσεων για τον τελικό του Conference League στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (video)

1

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της  22/5/24 συζητήθηκε το θέμα των μέτρων, των ενεργειών και των επιπτώσεων στην καθημερινή ζωή των πολιτών στη Νέα Φιλαδέλφεια με αφορμή τον τελικό του Conference League.

Στο ζήτημα χρήσης του Άλσους έθεσε ο δημοτικός σύνμβουλος Νίκος Σερετάκης με τη διοίκηση Τομπούλογλου να μην απαντά στο ερώτημα “αν υπάρχει έγκριση από τον δασάρχη για την χρησιμοποίηση τμήματος του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας για την τοποθέτηση υλικών και εγκαταστάσεων”.

Κοινή αίσθηση όλων είναι ότι η διοίκηση Τομπούλογλου προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών της τοποθετώντας απέναντι της όλους όσους θίγονται από τα μέτρα. Αναλαμβάνει ευθύνες τις οποίες αδυνατεί να υποστηρίξει επικαλούμενη λόγους ασφαλείας. Χαρακτηριστικές ήταν οι παρεμβάσεις γονέων και συλλόγων γονέων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έθεταν ζητήματα ελεύθερης μετακίνησης μαθητών αλλά και εργαζομένων.