Άγνοια του Δημάρχου στο τι θα παρουσιάσει ο δήμος σε περιβαλλοντική έκθεση, παρόλα αυτά αφού πρώτα δαπανήσει 12.000 ευρώ μετά θα ενημερώσει (video)

4

Παντελή άγνοια έδειξε ο δήμαρχος Γ. Τομπούλογλου για το περιεχόμενο με το οποίο θα συμμετάσχει, με περίπτερό του, ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας στην έκθεση περιβαλλοντικού περιεχομένου ATTICA GREEN EXPO, δαπανώντας μάλιστα 12.000 ευρώ.

 

Η συγκεκριμένη έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 29/5-1/6/24 με τον δήμαρχο να δυσκολεύεται να απαντήσει σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τζέλη, για το τι ακριβώς θα παρουσιάσει ο δήμος που σχετίζεται με ενέργειες που αφορούν το περιβάλλον και διενεργήθηκαν τους πέντε (5) πρώτους μήνες  της νέας διοίκησης του δήμου και πρέπει να τις παρουσιάσουμε.

Ο δήμαρχος μάλιστα δήλωσε ότι “το πρόγραμμα δεν μπορώ να σας το πω αυτή τη στιγμή”   και συμπλήρωσε ότι “σε επόμενο συμβούλιο μπορώ να σας το παραθέσω”, η επόμενη συνεδρίαση όπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνει μετά τη λήξη της έκθεσης!

Σημειώνεται ότι στην Attica Green Expo θα συμμετάσχουν εταιρείες και θα προβάλουν τα προϊόντα τους στους παρακάτω τομείς: