Νίκος Τσορβάς:Η δημοτική αρχή βάζοντας τον πήχη πολύ χαμηλά θέλει να συγκριθεί με τη (σχεδόν) παντελή απραξία της προηγούμενης διοίκησης στον τομέα της καθαριότητας και όχι μόνο.

130
Μια βόλτα απόγευμα Τρίτης χωρίς να φυσούν θυελλώδεις άνεμοι που διασκορπίζουν σκουπίδια από σημείο σε σημείο.
Πλατεία Κωνσταντινουπόλεως, πεζοδρόμιο περιμετρικά του 2ου Δημοτικού, 1ου Γυμνασίου – Λυκείου και Δεκελείας.
Ειδικά για τα συγκεκριμένα σχολεία που παραχωρήθηκαν στην UEFA σαν πάρκινγκ για τον τελικό, αναρωτιέμαι έτσι θα παραδοθούν; Έτσι θα υποδεχθούμε τους υψηλούς προσκεκλημένους;
Από τις φωτογραφίες φαίνεται, πως στα σημεία που εικονίζονται δεν έχει γίνει καμία …παρέμβαση καθαρισμού εδώ και εβδομάδες. Οι Μικρασιάτισσες μανάδες μας ειδικά όταν περίμεναν μουσαφιρέους το σπίτι το έφερναν τα πάνω κάτω μέρες πριν…
Η δημοτική αρχή βάζοντας τον πήχη πολύ χαμηλά θέλει να συγκριθεί με τη (σχεδόν) παντελή απραξία της προηγούμενης διοίκησης στον τομέα της καθαριότητας και όχι μόνο. Διαβάζω και άρθρα που θέλουν να μας πείσουν πως η πόλη αλλάζει, (τι αλλάζει; …άλλαξε…) και πως δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση από την αντιπολίτευση.
Κρίθηκαν οι πάντες μέσα σε ένα πεντάμηνο!
Οι απόψεις, ασφαλώς είναι θεμιτές και σεβαστές, η χοντροκομμένη προπαγάνδα όμως είναι προφανής και κουράζει.
Άποψη εκφράζω κι εγώ και την επικοινωνώ στους γείτονες και συμπολίτες μου αφιλοκερδώς…
Εξάλλου όποιος κάνει την ίδια βόλτα, μπορεί να συγκρίνει την πραγματικότητα με τις προπαγανδιστικές φωτογραφίες ή τους διθυράμβους που μας σερβίρουν.
 
Νίκος Τσορβάς