Athensvoice:”Κλείστε τα σχολεία και κάντε τα πάρκινγκ” – Συνεχίζονται οι αρνητικές αντιδράσεις στην απόφαση διοίκησης Τομπούλογλου και προστίθενται σε αυτές της εκπαιδευτικής κοινότητας και πολιτών

Άρθρο της ATHENS VOICE με αρνητικά σχόλια σχετικά με το γεγονός ότι σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα μετατραπούν σε πάρκινγκ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των θεατών του τελικού του Conference League, ύστερα από απόφαση της διοίκησης Γ. Τομπούλογλου καθιστώντας έτσι το θέμα ευρύτερα γνωστό. Αρνητικά τοποθετούνται οι δημότες στην ψηφοφορία που ξεκίνησε το dekeleias.gr πριν λίγες ώρες.

10

Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει την απόφαση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας να μετατρέψει σχολεία σε πάρκινγκ για τους θεατές του τελικού του Conference League

Όπως πιθανόν θα ξέρετε, στις 29 του μηνός Μαΐου και ημέρα Τετάρτη θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ ο τελικός του Conference League. Αυτό που μπορεί να μην ξέρετε είναι ότι επειδή το γήπεδο είναι ελληνικό (και άρα κατασκευασμένο χωρίς πρόνοια για επαρκείς θέσεις πάρκινγκ) ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας αποφάσισε να μετατρέψει σχολεία του δήμου σε πάρκινγκ προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι θεατές του αγώνα.

Το ξαναγράφω γιατί καταλαβαίνω ότι ακούγεται ακραίο ακόμα και σε ανθρώπους που έχουν γεννηθεί και ζουν στη χώρα στην οποία κατοικεί ο σοφότερος, εργατικότερος και πιο βασανισμένος λαός του κόσμου κι έχουν συνηθίσει σε ακραίες ειδήσεις: Σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα μετατραπούν σε πάρκινγκ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των θεατών του τελικού του Conference League.

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ