Λουκέτο στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας από Δευτέρα 27 έως την Πέμπτη 30 Μαΐου για τις ανάγκες του τελικού του UEFA Conference League !!!

215

Ένα περιοριστικό μέτρο ελεύθερης πρόσβασης και κυκλοφορίας στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, αναμένεται να λάβει η διοίκηση Γ. Τομπούλογλου για τις ημέρες πριν και μετά τον  τελικό του UEFA Conference League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ 29 Μαΐου.

Στην συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής της 30/4/24 ζητείται να ληφθεί απόφαση, με εισήγηση της αντιδημάρχου Ε. Παπαλουκά, ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας εντός του άλσους Ν. Φιλαδέλφειας για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΛ.ΑΣ, από την Δευτέρα 27/05/2024 και ώρα 06:00 π.μ. έως την Πέμπτη 30/05/2024 και ώρα 23:59 μ.μ.

Σημειώνεται ότι έχει προγραμματιστεί να προσεγγίσουν αλλά και να αποχωρήσουν  από το γήπεδο της ΑΕΚ  μέσω του Άλσους χιλιάδες φίλαθλοι και προφανώς για την ασφάλεια αυτής της διέλευσης προτείνονται τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Για την ασφάλεια του Άλσους ο δήμαρχος έχει ανακοινώσει ότι θα υπάρξει συνδρομή εθελοντικών ομάδων πυρασφάλειας με τον εξοπλισμό τους από τον δήμο Βύρωνα.