Το πρωταπριλιάτικο άρθρο-φάρσα του dekeleias.gr και η αληθινή τοξικότητα των “λίγων”.

156

Αίσθηση προκάλεσε το πρωταπριλιάτικο άρθρο-φάρσα για την μετεγκατάσταση του φιλοζωικού. Ένα άρθρο ξεκάθαρα σατιρικού χαρακτήρα για τους δημοτικούς άρχοντες των τελευταίων ετών, καθώς, παρά την ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων από το 2021 για επίλυση του ζητήματος στέγασης του καταφυγίου, το θέμα παραμένει ακόμη ανοικτό.

Φυσικά, στο άρθρο ΟΥΔΕΜΙΑ αρνητική ή απαξιωτική αναφορά υπήρξε τόσο για τους εθελοντές και το έργο τους όσο και για τα ζώα του καταφυγίου. Και πως θα μπορούσε άλλωστε κάτι τέτοιο όταν η ιστοσελίδα μας από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της έχει θεσπίσει μόνιμη σχετική στήλη στην θεματολογία της με τίτλο “ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΝΕΑ” όπου αναρτώνται όλες οι ειδήσεις του φιλοζωικού της πόλης μας και όχι μόνο, όπως υιοθεσίες, απώλειες, εκδηλώσεις, μπαζάρ κ.α.(Σε 20 μήνες ζωής της στήλης έχουν δημοσιευτεί 60 άρθρα!)

Ωστόσο αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν σχόλια ορισμένων ανθρώπων, που κυρίως πρόσκεινται στο περιβάλλον της διοίκησης, οι οποίοι είτε αδυνατώντας να κατανοήσουν τον σατιρικό χαρακτήρα του άρθρου, είτε επειδή απλά δεν τους άρεσε, επέλεξαν να εκφράσουν την άποψη τους με ύβρεις και απρεπής χαρακτηρισμούς.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι: θεωρούν τους εαυτούς τους φιλόζωους όταν την ίδια ώρα πορεύονται με τοξικότητα και μίσος εναντίον ανθρώπων; Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες μας…

Από την ομάδα του dekeleias.gr καλό μήνα με χαμόγελο και αισιοδοξία.