Έκθετος ο Τομπούλογλου – Τα δέντρα θα μπορούσαν να είχαν σωθεί !!!- Μεγαλώνει η αντίδραση των δημοτών …

160

Κόλαφος για τον δήμαρχο Γιάννη Τομπούλογλου η Ανακοίνωση – Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας  για τα όσα έπραξε η δημοτική αρχή της τελευταίες μέρες. Κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να καταστρέψει ένα χώρου πρασίνου και να φέρει αντιμέτωπους πολίτες για ένα έργο που όλοι συμφωνούν και θεωρούν αναγκαίο.

Η κοπή των δέντρων στο αλσύλλιο της οδού Πίνδου, σύμφωνα με την καταγγελία του σωματείου, έγινε παρά την αντίθετη γνώμη της Διεύθυνσης Πρασίνου με τη διαδικασία του “εντέλλεσθε”, το γερανοφόρο κυκλοφόρησε χωρίς τον νόμιμο χειριστή και οι εργαζόμενοι του δήμου δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται σε έργα άλλων φορέων χωρίς νόμιμες άδειες.

Οι αντιδράσεις των πολιτών και των φορέων για την ενέργεια του δημάρχου, που με προσωπική ευθύνη έκοψε τα δέντρα, πληθαίνουν και λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας. Είναι πλέον σαφές ότι σε επίπεδο της κοινής γνώμης η διοίκηση Τομπούλογλου έχει χάσει τη μάχη τόσο για την κοπή των δέντρων όσο και για όσα συνέβησαν στην ενημέρωση παρωδία του Σαββάτου 9/3/24 κατά γυναικών, όπως κατάγγειλε το Δίκτυο Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας.