Χαλκηδονικός: Με ανατροπή ζευγάρωσε τις νίκες

76

Την δεύτερη νίκη σε 4 αγώνες πέτυχε ο Χαλκηδονικός απέναντι στην ομάδα του Αιμου Πετρουπολης και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Η νίκη ήρθε δύσκολα όπως φαίνεται από το τελικό σκορ του αγώνα 3 – 2.

Ο Χαλκηδονικός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο 43 του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι έληξε το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Χαλκηδονικού μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή. Πήραν τα ηνία του αγώνα και σε λιγότερο από 10 λεπτά παιχνιδιού ανέτρεψαν το σκορ. Η ισοφάριση ήρθε στο 50 μετά από άστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουλιουρη ο ίδιος παίχτης μετά από την απόκρουση του τερματοφύλακα έκανε το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα μετά από νέα επίθεση των παικτών του Χαλκηδονικού ο Τσερολας με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1. Στο 80 ο διαιτητής του αγώνα με μια περίεργη απόφαση έδωσε πέναλτι σε εναέρια μονομαχία δύο παικτών μέσα στην περιοχή του Χαλκηδονικού.

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες το πέναλτι εκτελέστηκε και ήρθε η ισοφάριση σε 2-2,για τους φιλοξενούμενους. Οι παίχτες του Χαλκηδονικού δεν το έβαλαν κάτω αντέδρασαν άμεσα και στο 83 ο Κυριακόπουλος με πλασέ έκανε το σκορ σε 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Χαλκηδονικός: Χαριτίδης, Χατζηδημητρίου Π., Δόγανος, Χατζηιωαννίδης, Λαγός, Παπαϊωάννου (Γρατσίας 60′), Τσερόλας (Κυριακόπουλος 55′) , Κουλιούρης, Σιντόρης (Δημητρούλης 60′), Αντωνόπουλος, Κολοκυθάς (Παλαιολόγος 70′).