Σκληρό μετεκλογικό ροκ μεταξύ Λ. Γεωργαμλή και Γ. Βούρου

117

Σκληρό μετεκλογικό ροκ μεταξύ των Λ. Γεωργαμλή και Γ. Βούρο με αφορμή τοποθέτηση του πρώτου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της 8/11/23.  (βίντεο από 1.41.10) ως απάντηση σε μετεκλογική ανακοίνωση του Γ. Βούρου.  Άρχισαν λοιπόν να ανοίγουν στόματα από τους δύο ηττημένους των πρόσφατων δημοτικών εκλογών και λέγονται πράγματα τα οποία ενδεχομένως θα έπρεπε να τεθούν υπόψη των ψηφοφόρων πριν την εκλογική μάχη.

Οι δύο άλλοτε στενά συνεργαζόμενοι έχουν φτάσει στα άκρα με τον Λ. Γεωργαμλή να φτάνει στο σημείο να δηλώνει “ζητώ συγνώμη που έκανα δήμαρχο τον Γ. Βούρο”  σε μια προσπάθεια  να αποδεσμευτεί από τις μέρες, τα έργα και τις συμπεριφορές της διοίκησης Βούρου, στην οποία μετείχε μάλιστα από θέσεις ευθύνης υπερασπιζόμενος ταυτόχρονα το έργο του.

Χαρακτηριστική ήταν η φράση του: “Λυπάμαι πάρα πολύ και θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες που συμμετείχα το ’19 και τον βοήθησα όσο κανένας άλλος να γίνει Δήμαρχος, λυπάμαι ειλικρινά, τον έκανα Δήμαρχο και λυπάμαι για αυτό”.

Δεν έλειψαν αναφορές στο πως συγκροτήθηκε η “Πολιτών Πολιτεία”, στο θέμα του οδοφωτισμού  και των προσλήψεων στην Κοινωφελή Επιχείρηση και τις πιέσεις που ασκήθηκαν.

Ο Δήμαρχος ήταν απών από τη συνεδρίαση και απάντησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .