Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη Έλληνας και ερευνάται η εμπλοκή του στη δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή

Αρνούνται οι δικηγόροι του συλληφθέντος την εμπλοκή του στα γεγονότα της Ν. Φιλαδέλφειας με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για τις διαρροές επικείμενης σύλληψης, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο.

65

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε σήμερα το απόγευμα (9/11) έναν 35χρονο Έλληνα, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ το Μάιο του 2017 στον Βόλο και, μάλιστα, είχε καταδικαστεί σε 12μηνη φυλάκιση από το τριμελές πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο συγκεκριμένος οπαδός είχε μπει στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, καθώς ταυτοποιήθηκε το DNA του κατόχου του μαχαιριού που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, το πρόσωπο του 35χρονου οπαδού φαίνεται σε βίντεο το βράδυ της 7ης Αυγούστου στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, ήταν οπλισμένος με σουγιά.

Μετά τη δολοφονία Κατσουρή, ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως βρισκόταν κι αυτός στη Ν. Φιλαδέλφεια πλησίον του δολοφονηθέντος και ότι έφερε έναν σουγιά τον οποίο όμως έχασε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ο συγκεκριμένος οπαδός να τρέχει δίπλα από τον Μ. Κατσουρή και σε κάποια στιγμή να συγκρούεται μαζί του ενώ και οι δυο καταδιώκονταν και προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού.

Ο σουγιάς που βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές έχει ίχνη αίματος. Μετά από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε πως το αίμα αυτό ανήκε στον Μιχάλη Κατσουρή. Πάνω στον σουγιά ιχνηλατήθηκε DNA, το οποίο προφανώς είναι του κατόχου του και θα γίνει σύγκριση με το DNA του 35χρονου συλληφθέντος.

Δικηγόροι συλληφθέντα «Δεν αφορά την υπόθεση δολοφονίας του Κατσούρη»

Οι δικηγόροι του αρνούνται κατηγορηματικά πως εμπλέκεται στη δολοφονία Κατσούρη, δίνοντας στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση: 

εται στη δολοφονία Κατσούρη, δίνοντας στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση: 

πηγη: https://www.aek365.org

ΠΗΓΗdocumentonews.gr