Σύγχρονες μέθοδοι επισκευής pillar … Πλήρης διάλυση των υπηρεσιών

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την μέθοδο που επέλεξε η Διοίκηση Γιάννη Βούρου να επισκευάσει το pilar του δημοτικού φωτισμού. Καθίσταται πλέον βεβαιότητα ότι κάτι δεν πάει καλά στην υπηρεσία καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.

77

 

Στο συνοικισμό επί της οδού Ν. Τρυπιά 64, μπροστά στο 1ο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας και στο Πνευματικό Κέντρο το ανοικτό pillar του δημοτικού περιμένει εδώ και χρόνια την επισκευή του. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντιληφθεί κάποιος την επικινδυνότητα της κατάστασης σε ένα πολυσύχναστο σημείο της πόλης και μάλιστα απέναντι από σχολείο και πνευματικό κέντρο. Αυτά σημείωνε το ρεπορτάζ του deleleias.gr τον Ιούλιο 

Το φαινόμενο δεν είναι μοναδικό, είναι όμως μια ακόμη απόδειξη της αδυναμίας της διοίκησης Βούρου να ανταποκριθεί σε ζητήματα καθημερινότητας  που απασχολούν τους πολίτες. Η συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού δεν είναι στις προτεραιότητες φαίνεται της διοίκησης.Σε ένα προϋπολογισμό τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού 5,5 εκατ. ευρώ αδυνατούν να εξασφαλίσουν και να διαθέσουν κονδύλια συντήρησης. Έναν προϋπολογισμό του 2023 που τον εισηγήθηκε ο Γιάννης Βούρος και τον ψήφισε η αντιπολίτευση. 

Η παλέτα ποζάρει προφίλ