Γιατί ο Γιάννης Βούρος διέγραψε τον Γ. Κεραμιδά από τον συνδυασμό του;

Στην ουσία έχουμε, με αφορμή ανάρτηση στο διαδίκτυο, την τρίτη ανακοίνωση του Γιάννη Βούρου για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη με την οποία συνεχίζει να μην βλέπει κυβερνητικές ευθύνες για το φιάσκο της καθόδου 200 νεοναζί από την Κροατία. Το ίδιο πρόβλημα στην όραση έχουν και άλλοι συνδυασμοί για τον καταλογισμό ευθυνών στην ανεξέλεγκτη πορεία εντός της χώρας των Κροατών.

434

Τριγμοί στη παράταξη του Γιάννη Βούρου με αφορμή διατύπωσης γνώμης από μέλος της παράταξης του αναφορικά με τα γεγονότα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ τα οποία οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Στην εν λόγω ανάρτηση φέρεται να γινόταν προσπάθεια εξίσωσης του νεκρού Μιχάλη με τους Κροάτες Χούλιγκαν, γεγονός που συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια από φίλους της ΑΕΚ.

Ωστόσο  η επίμαχη ανάρτηση πρέπει να έχει κατέβει από το FB. Βρήκαμε στο site ael-live.gr την παρακάτω δημοσίευση που περιέχει την επίμαχη ανάρτηση με το σχετικό σχόλιο.

Συνεργάτης του Βούρου αποκαλεί χούλιγκαν τον Μιχάλη!

Ο κ. Κεραμιδάς είναι στενός συνεργάτης του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρου… και πρόεδρος της 1ης Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας… Εδώ στη γειτονιά της ΑΕΚ…

Με ανάρτηση του εξομοιώνει τους εισβολείς δολοφόνους με τον δολοφονημένο Μιχάλη, αποκαλώντας όλους χούλιγκανς! Αναφέρεται σε στυλιάρια, χωρίς έχει καν κόμπο στο λαιμό του, έστω και από σεβασμό… για τον νεκρό. Διαβάστε την ανατριχιαστική… ανάρτηση Ο κ. Κεραμιδάς, έμπιστος του Δημάρχου που στήριξε εμμέσως πλην σαφώς και θα στηρίξει ξανά (;) η επίσημη ΑΕΚ, ίσως θα έπρεπε να σεβαστεί ένα παιδί που είναι κάτω από το χώμα… Το ΣΟΚαριστικό είναι ότι ζητάει να αφαιρεθεί η φωτογραφία του Μιχάλη από το γήπεδο της ΑΕΚ για να μην προκαλεί…  Τα  συμπεράσματα δικά σας…

Η δήλωση του Γιάννη Βούρου

“Όταν είσαι μέλος μίας δημοτικής παράταξης, ενός κόμματος, μίας συλλογικής προσπάθειας, σαφέστατα μπορείς να έχεις την γνώμη σου, αλλά οφείλεις παράλληλα στα μεγάλα και κεντρικά ζητήματα που τίθενται στο δημόσιο διάλογο, να σέβεσαι τις κεντρικές επιλογές. Αν διαφωνείς με αυτές αποχωρείς. Ο άλλος δρόμος είναι η διαγραφή.
Η δημοσίευση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης του π. πλέον μέλους μας κ. Κεραμιδά για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ εκφράζει την Ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη.
Ως εκ τούτου ο κ. Κεραμιδάς τίθεται εκτός ψηφοδελτίου.”
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗAEK LIVE