Συναντήσεις στο Μαξίμου «κατόπιν εορτής»…  

Η Εφημερίδα των Συντακτών στηλιτεύει την αδράνεια της κυβέρνησης στο θέμα της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή και τις ευθύνες για τη δράση ναζιστικών ομάδων από το εξωτερικό. Ειδικά για την σημερινή "σύσκεψη" αναφέρει ότι δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο..

17

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν, θα έχει σήμεα το πρωί  (10:30) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ενώ θα ακολουθήσει σύσκεψη των δύο ανδρών με τη συμμετοχή αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Το πιθανότερο είναι η ΠΑΕ του «Δικεφάλου του βορρά» να στείλει τον στενό συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν.

 
Το Μαξίμου δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένα το αντικείμενο των «ραντεβού» αλλά είχε γνωστοποιήσει απλώς τηλεφωνική συνομιλία των Μητσοτάκη – Τσεφέριν, που συμφώνησαν τη συνάντηση «για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», αν και η UEFA δεν είναι αρμόδια για το ζήτημα της ασφάλειας στη χώρα μας.
 
 
Διαμαρτυρία για τη μη συμμετοχή στη σύσκεψη εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.
 

 

ΜΕΣΩΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΠΗΓΗεφσυν