Με καθυστέρηση 4 χρόνια το 3ο Γυμνάσιο Ν. Φιλαδέλφειας θα κερδίσει τη χρονιά

176

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023 πραγματοποιήθηκε  ο τελικός έλεγχος του νεότευκτου 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας (μεταξύ των οδών Δεκελείας 205- Μωραϊτίνη και  Κιλκίς) από κλιμάκιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και τις ΚΤΥΠ ΑΕ και στη συνέχεια υπεγράφη το πρωτόκολλο παραλαβής του, από τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο και τα στελέχη των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., βάζοντας έτσι τέλος σε ένα χρονίζον πρόβλημα.

Στην υπογραφή του πρωτοκόλλου παραλαβής παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σαραντόπουλος, ο Πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάρις Βεντήρης, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στελέχη των ΚΤΥΠ Α.Ε., καθώς και ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας Ηλίας Κουτσής

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το έργο ολοκληρώθηκε με 44 μήνες καθυστέρηση δηλαδή περίπου 4 χρόνια. Το συνολικό έργο αφορούσε την ανέγερση του 3ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου και είχε θεμελιωθεί 6 Σεπτεμβρίου 2018, επί της θητείας δηλαδή Ρένας Δούρου και Άρη Βασιλόπουλου,  με ημερομηνία ολοκλήρωσης τον Ιανουάριο του 2020. Η μικρή ροή χρηματοδότησης  από την περιφέρεια επί θητείας Γ. Πατούλη σε συνδυασμό με τις ασθενείς αντιδράσεις της διοίκησης Γιάννη Βούρου στις καθυστερήσεις διόγκωσαν το χρόνο ολοκλήρωσης του σχολείου.

Καλή σχολική χρονιά 2023-24 στο νέο πλέον κτίριο του 3ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας.