Στον Ν. Χαρδαλιά η υποστήριξη της ΝΔ- Κάποιοι στη Ν. Φιλαδέλφεια Ν. Χαλκηδόνα ψάχνουν για φωτογραφίες …

195

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος μετά από ένα θρίλερ που διήρκεσε τέσσερις ημέρες. Ο Ν Χαρδαλιάς παίρνει το χρίσμα της ΝΔ. Η αλλαγή αυτή έφερε εκνευρισμό στους τοπικούς συνδυασμούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έδειχναν την υποστήριξή τους στον Γ. Πατούλη μη διστάζοντας μάλιστα να βγάζουν κοινές φωτογραφίες μαζί του.

Έτσι λοιπόν άρχισαν να ψάχνουν τα σεντούκια για φωτογραφίες με το Ν. Χαρδαλιά για να καλύψουν το επικοινωνιακό και τακτικό κενό που δημιουργήθηκε. Πρώτος έσπευσε ο Γιάννης Βούρος και ακολούθησε ο Γιάννης Τομπούλογλου (ήταν υποψήφιος με τον Γ. Πατούλη) ενώ η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Αλυμάρα, η οποία είχε σπεύσει να δηλώσει την υποστήριξή της στον Γ Πατούλη, δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής στα νέα δεδομένα.  

Πάντως θα παραμείνει στην πολιτική ιστορία ως μάθημα πως μέσα σε 4 μέρες γίνεται αποκαθήλωση ενός Περιφερειάρχη, ο οποίος την δεύτερη Κυριακή των εκλογών του 2019 είχε λάβει 65%, για ένα ζεϊμπέκικο χορό στο Ζάππειο. Προφανώς τα αίτια είναι άλλα (π.χ. έργα παραλιακού μετώπου και ανακύκλωσης τα οποία είναι σε εκκρεμότητα) ενώ δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ότι ο απερχόμενος περιφερειάρχης, όπως είχε αναγραφεί στον τύπο, ότι ήταν ένας από τους παρακολουθούμενους του Predator.  Αξιοσημείωτο είναι ότι την προηγουμένη της αποχώρησης του Γ Πατούλη από την εκλογική μάχη, 28 περιφερειακοί του σύμβουλοι είχαν δηλώσει την υποστήριξή των, αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με μια δήλωση τους “έστειλε” όλους στο Ν. Χαρδαλιά.