Μήνυση για την κλοπή του τρακτέρ του Δήμου …

Η άσκηση μήνυσης-έγκλησης για την κλοπή τρακτέρ μάρκας FERGUSON με παρελκόμενο καταστροφέα από το αμαξοστάσιο του Δήμου επί των οδών Σελευκείας & Θεσσαλονίκης είναι στα θέματα της Ο.Ε., καθώς και αποδοχή επιχορήγησης για απαλλοτρίωση χώρου στην περιοχή "Μπριτάνια"

39

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 21η του μηνός Ιουνίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή εισήγησης στο Δ.Σ. για την 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2023.
  2. Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 148.435,48 € από το Πράσινο Ταμείο για απαλλοτρίωση φερόμενης ιδιοκτησίας του υπό σύσταση ιδρύματος «ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΡΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» με ΚΑΕΚ 051051115022 που βρίσκεται σε τμήμα του Κ.Χ. 2 και του Κ.Χ. 3 της περιοχής Μπριτάνια στη Δ.Ε. Νέας Φιλαδέλφειας Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
  3. Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης και Βαθμολόγησης Οικονομικών Προσφορών της μελέτης: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» Α.Μ.: 98/2021, (ανοικτή διαδικασία μέσω Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.).
  4. Έγκριση 1ου Πρακτικού (αποσφράγισης δικαιολογητικών συμμέτοχης και τεχνικών προσφορών) ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την «Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστήματος Πρόγνωσης Υγείας Ευπαθών Ομάδων λόγω πανδημίας COVID-19».
  5. Άσκηση μήνυσης-έγκλησης για την κλοπή τρακτέρ μάρκας FERGUSON με παρελκόμενο καταστροφέα από το αμαξοστάσιο του Δήμου επί των οδών Σελευκείας & Θεσσαλονίκης-Ν.Φ.
  6. Άσκηση αίτησης αναστολής εκτέλεσης και αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Σ.τ.Ε. κατά της αριθ. 305/2023 απόφασης Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
  7. Έκδοση ΧΕΠ και ορισμός υπολόγου υπαλλήλου για την ετήσια μίσθωση της ταχυδρομικής θυρίδας του Δήμου.

 

-Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                         
                              Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
                                ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


                                 ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ