Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν οι υποψ. Δήμαρχοι Αλέξανδρος Σαμόλης και Γιάννης Τζέλης στους Αγ. Αναργύρους

738

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλέξανδρος Σαμόλης (Αγίων Αναργύρων Καματερού) και Γιάννης Τζέλης (Ν.Φιλαδέλφειας Ν.Χαλκηδόνας) μαζί με πλήθος κόσμου υποδέχτηκαν σήμερα στις 11π.μ.  τον Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψη του  στους Αγίους Αναργύρους.

Στην σύντομη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κατά την άφιξη του, ο Γιάννης Τζέλης του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία λέγοντας του ‘’ ο προοδευτικός χώρος έχει στο dna του να αγωνίζεται διαρκώς, με όπλα τις αξίες του και τις αρχές του. Αυτό θα κάνει και τώρα για να φέρει την ανατροπή προς όφελος της κοινωνίας’’, (video) εισπράττοντας τις ευχαριστίες του Αλέξη Τσίπρα.

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα άρχισε από το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ με τον ιδιοκτήτη του Αριστοτέλη Σαΐνη να γράφει στο προφίλ του ” Ήρθε επίσκεψη στην Πλατεία μας, δεν ξέχασε το ΕΠΙΚΕΝΤΡΑΚΙ. Εδώ εξηγώ στον Πρόεδρο πόσο καλά πηγαίνει η αγορά του βιβλίου σε μια λαϊκή γειτονιά και γενικώς ότι… βιβλία υπάρχουν. Λεφτά δεν έχει ο κόσμος, καθώς η αγοραστική δύναμή του μειώνεται διαρκώς. Και επειδή κάποιοι ρωτάτε τι βιβλίο κρατάει, ε, του χαρίσαμε τον ολοκαίνουριο PACO-IGNACIO TAIBO II από τις εκδόσεις ΕΡΜΑ, όχι φυσικά για τον τίτλο (“Μια εύκολη Υπόθεση”) ούτε για το χρώμα του (κόκκινο), αλλά για την επιγραφή από τους στίχους του Ρεταμάρ στη σελίδα 60: «προτιμότερο ν’ ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι». Πάμε πάλι μαζί και στον… Πολιτισμό!”

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Σύριζα περπάτησε στα καταστήματα γύρω από την πλατεία Αγ. Αναργύρων όπου συνομίλησε με τον κόσμο και τους εργαζόμενους κατέληξε στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου έκλεισε την επίσκεψη του με μια ολιγόλεπτη ομιλία.

Ο Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις απευθείας αναθέσεις που έκανε η ΝΔ λέγοντας αρχικά ότι “Είχαμε άδικο που μιλάγαμε προεκλογικά για 10 δισ. απευθείας αναθέσεις και κλειστούς διαγωνισμούς από τη ΝΔ» για να προσθέσει ότι «15 ήταν τα δισ. μέσα σε μία τριετία σε ημέτερους. Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο και μας λένε πού θα βρείτε τα λεφτά για να δώσετε έναν καλύτερο μισθό στον πρωτοδιοριζόμενο γιατρό ή για την 13η σύνταξη”.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε  “… πρέπει να μιλήσουμε ανοιχτά με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Είμαστε σκληρά καρύδια για να το βάλουμε κάτω. Μπορούμε να φέρουμε την ανατροπή. Να δώσουμε την μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή. Όχι για εμάς, αλλά για μια κοινωνία όρθια”

Πέρα από τους δύο Υποψηφίους Δημάρχους, διακρίναμε μεταξύ των παρευρισκομένων, τον Βουλευτή Ναύααρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, τον π. Βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, την π. Βουλευτή Χαρά Καφαντάρη, τον π. Βουλευτή Χρήστο Κοκκινοβασίλη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αγ. Αναργύρων Ανδρέα Δημητρόπουλο κ.α.