Στο πλευρό των καταστηματαρχών της οδού Πίνδου η “Κοινωνίας Βήμα”

169

Η Προοδευτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Ν. Φιλαδέλφειας Ν Χαλκηδόνας “Κοινωνίας Βήμα” με δελτίο τύπου εξέφρασε την συμπαράσταση της στους επαγγελματίες της οδού Πίνδου στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη διακοπή της κυκλοφορίας στις μέρες των εορτών λόγω επισκευής της γέφυρας προς τον Κ. Μύλο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Αντιπροσωπεία της παράταξης Κοινωνίας Βήμα και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τζέλη παρευρέθη στην συγκέντρωση των καταστηματαρχών της οδού Πίνδου προκειμένου να ενημερωθεί για την αιφνίδια έναρξη των έργων αποκατάστασης της γέφυρας επί της οδού Πίνδου η οποία θα επιφέρει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, πλην λεωφορείων και τρόλεϊ με διάρκεια ενός μήνα.
 
Όπως προκύπτει από τις οργισμένες αντιδράσεις καταστηματαρχών και κατοίκων η εν λόγω παρέμβαση θα επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην αγορά ειδικά την περίοδο των εορτών με 64 περίπου επιτηδευματίες να απαιτούν μετάθεση της ημερομηνίας για το νέο έτος.
 
Την περίοδο αυτή της ακρίβειας και της συρρίκνωσης των εισοδημάτων που πλήττει άμεσα και την αγορά, συμπαραστεκόμαστε στην προσπάθεια των καταστημάτων της γειτονιάς μας, τασσόμαστε στο πλευρό τους και ενεργούμε προκειμένου η έναρξη των εργασιών για το ήδη καθυστερημένο έργο να μετατεθεί για την περίοδο μετά τις εορτές”.